دانلود فیلم نمور

دانلود فیلم نمور قانونی

، ،
مناسب برای بالای 15 سال
83 دقیقه
کارگردان:

داستان فیلم

در فیلم نمور ، داوود برادر بزرگتر خانواده است که به اصرار دانیال، همراه همسر خود سمیرا و دخترش آرام راهی شمال می‌شود تا پس از پانزده سال با خواهرش دلارام آشتی کند. پس از رسیدن به شمال، دلارام آن‌ها را نمی‌پذیرد و داوود تصمیم به بازگشت می‌گیرد اما دانیال مانع می‌شود و مسئله‌ مهمی را با او در میان می‌گذارد که…

درباره فیلم

“نمور” دومین فیلم داوود بیدل پس از “عشق و خیانت” است و داستان آن بر پایه یک اختلاف خانوادگی قدیمی ساخته شده است. فیلم ایرانی نمور در سال ۱۴۰۰ به کارگردانی داوود بیدل ،نویسندگی نوشین معراجی و به تهیه‌کنندگی یاسر جعفری ساخته شده است. این فیلم در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر ایران به نمایش درآمده است.

حجم مصرفی شما نیم بها محاسبه می‌شود.
قیمت:‌ 12000 تومان
قیمت:‌ 13000 تومان
قیمت:‌ 15000 تومان
قیمت:‌ 18000 تومان
قیمت:‌ 20000 تومان

دانلود فیلم نمور یک فیلم سینمایی ایرانی است. فیلم ایرانی نمور در سال ۱۴۰۰ به کارگردانی داوود بیدل ،نویسندگی نوشین معراجی و به تهیه‌کنندگی یاسر جعفری ساخته شده است. این فیلم در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر ایران به نمایش درآمده است.

خلاصه داستان فیلم نمور:

در خلاصه داستان فیلم ایرانی نمور آمده است که، این سینمایی، قصه خانواده‌ای را به تصویر می‌کشد که بیست و یک سال پیش با بحرانی جدی مواجه شده‌اند. دلارام، دختر این خانواده‌ است که در جوانی از نامزدش محرم باردار می‌شود، اما محرم با بهانه تحصیل خارج از کشور او را ترک می‌کند. داوود، برادر بزرگتر دلارام، در تلاش برای حفظ حیثیت خانوادگی، نه تنها کودک را از مادرش جدا می‌کند بلکه دلارام را به ازدواج با یکی از دوستانش در می‌آورد. بی‌آنکه خواهرش بداند، داوود خانه پدری را به فروش می‌رساند، با پول آن برای آن‌ها مسکنی خریداری می‌کند و همزمان، آرام، دختر خواهرش را به آلمان می‌برد و بدین سان سال‌ها خود را از خواهرش پنهان نگه می‌دارد. اما، پس از وفات علی، همسر دلارام، و با بازگشت داوود و خانواده‌اش به ایران، ناگهان زخم‌های کهنه خانوادگی دوباره شروع به خونریزی می‌کنند و…شما می توانید فیلم ایرانی نمور را از وب سایت ویدیوفا دانلود کنید.

درباره دانلود فیلم نمور:

فیلم سینمایی نمور اثری در ژانر درام، خانوادگی و اجتماعی می‌باشد که در سال 1400 توسط داوود بیدل کارگردانی شده است. فیلم‌نامه این اثر توسط نوشین معراجی به نگارش درآمده و یاسر جعفری مسئولیت تولید آن را عهده‌دار بوده است. “لیندن” که دومین ساخته بیدل به شمار می‌آید، در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده و داستانی است متشکل بر اساس یک کدورت عمیق خانوادگی که در پی آشکارسازی رازهایی به قدمت خود خانواده است. در این تقابل، برادر بزرگتر خانواده و خواهری که حال با الهام از بیماری‌اش، محور داستانی حول آن‌ها شکل گرفته است، به رویارویی در می‌آیند. این درام به چالش‌های پیچیده دلارام، خواهر خانواده، می‌پردازد که حول محور زندگی و مشکلات خصوصی او، این قصه را پیش می‌برد.

محوریت این درام بر شخصیتی است به نام دلارام، خواهری در خانواده که داستان با تمرکز بر تجربیات و مصائب ناشی از بیماری‌اش پیش می‌رود؛ مقابل او، داود قرار دارد، برادر ارشد خانواده که شخصیتی دوسویه را نمایش می‌دهد؛ او که گذشته‌ای پنهان دارد، در نهایت با گردشی در داستان به قهرمان تبدیل می‌شود؛ خلاصه‌ای از فیلم به این شرح است: “حیات من همچون خزه‌ای نمناک بر تن تالاب نقش بسته، پر از گل‌ولای و تیره…” این فیلم اکتشافی است در عمق پیوندهای انسانی در درون دامان یک خاندان؛ داود تحت شرایطی که پیش نمی‌آید، ناگزیر به بازگشت به دیار پدری در شمال می‌گردد، بازگشتی که انگاری برای او کمتر از یک فاجعه نیست، اما دوری اجتناب‌ناپذیر زمینه‌ساز دیدار دوباره با خواهرش دلارام می‌شود. نه او دلداده این ملاقات می‌نماید نه خواهرش؛ و این تعجب‌برانگیز است برای آرام، دختر داود. کم‌کم رازهایی آشکار شده و نشان می‌دهد که داود در ناکامی‌های گذشته دلارام نقشی مرموز داشته است؛ با این حال، حقایق آن‌ها از آنچه به نظر می‌رسند، متفاوت اند.

دانلود فصل دوم سریال رئالیتی شو ناتو 2

نقد و بررسی فیلم ایرانی نمور:

ساخته سینمایی “نمور” هنری است که تداعی‌کننده شیوه‌های فیلمسازی در دهه‌ 70 شمسی می‌باشد. این فیلم داستانی متمرکز بر خانواده‌ای را روایت می‌کند که در سایه مردی حاکم و خودرای به تصویر کشیده شده است. “نمور” با الهام از خطوط داستانی فمینیستی، به بررسی مفهوم غیرت می‌پردازد و کاراکتری مانند “داوود” را به عنوان سمبل مرد متدین و سنت‌گرای ایرانی به نمایش می‌گذارد؛ کسی که به نظر می‌رسد تمام هم و غمش حفظ آبرو است و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌ورزد؛ مردی اصیل که تمام شخصیت‌های زن فیلم به نحوی در برابر سلطه جویی‌های او قربانی می‌شوند.

“نمور” فیلمی است که مبارزه با سرکوب و سلطه‌گری را، که معمولاً به عنوان ویژگی‌های نهادینه‌ شده در تصویر ایرانیان به تصویر کشیده شده‌اند، با تکراری از یک روند، به نقد می‌کشد و شخصیت “داوود” را به عنوان نماینده‌ای از این مردانگی به شدت باز می‌نمایاند؛ مردی که به منظور پوشاندن نقیصه‌ای شخصی چون ناباروری، به طور بی‌رحمانه حق مادری را از همسر دلباخته خود دریغ می‌کند! کسی که از از دست دادن آرزوهای خانواده خود به واسطه حفظ شأن و مقامش هیچ نگرانی ندارد!

علاوه بر این، فیلمنامه “نمور” دارای نواقصی است که با هیچ دلیلی قابل توجیه نیستند که نه تنها وقایع را از پیگیری یک منطق صحیح باز می‌دارد؛ بلکه داستان به شکلی غیرقابل باور به پیش می‌رود که به نظر می‌رسد به سخره‌گرفتن موقعیت‌های جدی پرداخته است. “نمور” دارای اجراهای ضعیفی از بازیگران است، و به ویژه بازی “محمدرضا علیمردانی” که حتی در پایه‌ای ترین تکاپوهای بازیگری مانند قدم زدن، او را درگیر قصور می‌کند. درامی که به دلیل ضعف در شخصیت‌پردازی، شاهد پرده‌ای از شخصیت‌هایی نیستیم که به واقعیت نزدیک باشند و تمامی برهم‌زنندگی‌های آن‌ها به نظر می‌رسد تنها به کمیک بودن خطوط گفتاری منجر می‌شود. این در حالی است که فیلمبرداری “نمور”، علی‌رغم فرصت‌های بصری ناشی از مکان‌های شمالی، نمی‌تواند به خوبی نقش خود را ایفا کند. کارگردانی ضعیف باعث شده تا کادربندی‌ها بیش از حد مخصوص تلویزیون به‌ نظر رسیده و برای نمایش در سینما کمی می‌نماید.

بازیگران فیلم نمور

  • محمدرضا علیمردانی
  • سمیرا حسن‌پور
  • نسیم ادبی
  • باربد بابایی
  • پریسا شاهولیان
  • محمدرضا عباسی
  • سید بنیامین شهیدزاده
  • بهاره کیان افشار

هنوز نظری ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه داستان فیلم را اسپویل می‌کند؟